De Uuthof

BEKIJK BESCHIKBAARHEID    RESERVEREN


Groepsaccommodatie

De accommodatie is geschikt voor groepen van 10 tot 60 personen en is volledig voorzien van alles wat je nodig hebt. Een ruime recreatiezaal met een gezellige zithoek en een flatscreen tv is de ideale plek om na een uitje bij te komen. Deze ruimte is ook te gebruiken als eetzaal. Wist je dat wij ook de maaltijden of boodschappen voor je kunnen regelen?

De professionele keuken met 6-pits gasstel en 2 koelkasten is erg geschikt voor het koken voor grote groepen en er is zelfs een tweede, kleinere keuken om eventueel naar uit te wijken.

In totaal heeft de accommodatie 10 slaapkamers met in totaal 60 slaapplekken (eenpersoonsbedden en stapelbedden). Een aparte woon- en speelkamer zorgt voor een stukje privacy en rust waar je je terug kunt trekken. En de onlangs vernieuwde badkamer beschikt over aparte toiletten en douchehokjes, zodat alles geregeld is voor een comfortabel verblijf.

Speelveld

De Uuthof is de ideale accommodatie voor een schoolreis, trainingskamp, familieweekend, bedrijfsuitje of gewoon een groepsvakantie. Niet alleen vanbinnen is alles goed voor elkaar, maar ook buiten kun je je zeker vermaken op het grote speelveld van 2500 m2. Met 2 voetbaldoelen, een volleybalnet en schommels is er genoeg keuze voor sport en ontspanning.

Extra's 

Je verblijf is ook uit te breiden met verschillende extra services, zoals een arrangement op maat voor een schoolreis, of fietsen voor een heerlijke tocht over het eiland met familie of collega's. Daarnaast kunnen we ook bagagevervoer of een activiteitenprogramma voor de groep regelen en/of maaltijden of boodschappen aan huis (laten) bezorgen. Kortom, alles wordt voor je geregeld, zodat jij echt kunt genieten van een ontspannende groepsreis.

Bekijk hier alle services.

Indeling

Benedenverdieping:
 1. sfeervolle recreatie-/eetzaal met zithoek,
 2. tv 
 3. wifi (draadloze internetaansluiting),
 4. 6 douches,
 5. 6 toiletten.
 6. Professionele keuken met:
  1. 6-pits gasfornuis,
  2. vaatwasser,
  3. 2 koelkasten,
  4. vriezer,
  5. oven/magnetron,
  6. koffiezetapparaat,
  7. barbecue (zie service).
 7. Tweede keuken:
  1. elektrisch fornuis,
  2. koelkast,
  3. magnetron.
 8. 2 x 2-persoonsslaapkamer
 9. 2 x 6-persoonsslaapkamer,
 10. aparte woonkamer met tv 
Bovenverdieping 1:
 1. 2 x 8-persoonsslaapkamer,
 2. 1 x 10-persoonsslaapkamer,
 3. 1 x 12-persoonsslaapkamer.
Bovenverdieping 2:
 1. 2 x 3-persoonsslaapkamers.
Buiten:
 1. voldoende parkeerplaatsen,
 2. 2500m2 speelveld,
 3. professionele voetbaldoelen,
 4. volleybalnet,
 5. schommels.
Ligging:
 • 1,5 km van het strand,
 • 500 meter van de winkels,
 • 500 meter van restaurants,
 • 500 meter van het Wad,
 • 1 km van het bos,
 • 1 km van het zwembad.
Speciaal voor kleine gezelschappen
Ben je met een kleine/middelgrote groep tot 25 personen? Ook dan kun je bij ons terecht! Je kunt dan gebruik maken van 6 slaapkamers, de overige kamers, tweede keuken en extra woonkamer sluiten we af. Voor groepen tot 25 personen hebben we speciale tarieven, bekijk ze hier!

BEKIJK BESCHIKBAARHEID    RESERVEREN